About Us

Barmap.nl wil Utrechters, dagjesmensen en toeristen maximaal laten genieten van de mooiste, leukste en lekkerste bars in onze stad. Dat kunnen food en non-food bars zijn. Daarom hebben al onze bars een speciaal product of faciliteit die de beleving van jou als gebruiker verhoogt. Zo vind je bij ons de beste bars met de lekkerste producten, mooiste terrassen en fijnste workspots. Probeer het eens en laat je verrassen.

In ons handige keuzemenu geef je simpelweg aan welk product of faciliteit je wenst. Dat klopt, bij ons kun je ook kiezen voor de aanwezigheid van een speciale faciliteit zoals een zonnig terras, werkplek of pooltafel. Door gebruik te maken van pictogrammen vind je snel en gemakkelijk de beste horeca bij jou in de buurt. 

Barmap.nl verhoogt de zichtbaarheid van de kleine en lokale horecaondernemer. Dus in plaats van de Starbucks of de  Mc Donalds vind je bij ons snel en gemakkelijk die leuke barista of ambachtelijke burger. Dat kan in het hartje centrum zijn maar zeker ook daarbuiten. Nu nog alleen in Utrecht maar wie weet straks ook in andere steden.